Om sisalmattor

Få en kostnadsfri offert

Sisalmatta med langeterad kant

Information om sisalmattor

Varför sisalmattor?

Hur sisalmattor kan hjälpa till att förbättra luftkvaliteten i ditt hem

Sisalmattor är ett utmärkt sätt att förbättra luftkvaliteten i ditt hem. De är gjorda av naturliga material som är lätta att rengöra och som inte släpper ut skadliga ämnen. Sisalmattor har en hög porositet som gör att de kan absorbera föroreningar och partiklar från luften. De kan också hjälpa till att fånga upp pollen och damm som kan orsaka allergiska reaktioner.

De olika fördelarna med sisalmattor som ett miljövänligt alternativ till syntetiska mattor

Sisalmattor är ett miljövänligt alternativ till syntetiska mattor och har många fördelar. För det första är sisalmattor tillverkade av ett naturligt material som är både hållbart och biologiskt nedbrytbart. Det är ett miljövänligt val som inte släpper ut skadliga ämnen eller föroreningar i miljön. Vidare är det ett slitstarkt material som kan motstå höga trafikbelastningar

Sisalmattor är också mycket hållbara och kan hålla i många år. De är lätta att rengöra och kräver inte mycket underhåll. De är också lätta att installera och kan läggas direkt på golvet.

 

 

Galleri

Inspiration

Sisalmatta
Sisalmatta med langeterad kant
sisalmatta i sovrum
sisalmattor
måttanpassad sisalmatta

Skötselråd

Hur sköter man en sisalmatta?

För att få en sisalmatta att hålla längre är det viktigt att sköta om den på rätt sätt. Förvara mattan på ett torrt och svalt ställe och placera inte mattan i direkt solljus.

^

Dammsug regelbundet: Dammsugning är den bästa metoden för att ta bort smuts och skräp som kan skada mattan. Dammsugning bör göras minst en gång i veckan för att hålla mattan ren och fräsch.

^

Använd en mjuk borste: För att undvika att skada mattan, använd en mjuk borste för att ta bort smuts och skräp. Försök att inte använda en hård borste eftersom det kan skada mattans yta.

^

Tvätta mattan: För att få mattan att se ut som ny längre, rekommenderas det att tvätta den regelbundet. Använd en mild tvållösning och en mjuk trasa för att tvätta mattan.

^

Låt mattan torka: Efter att ha tvättat mattan, låt den torka helt innan du använder den igen. För att förhindra att mattan blir skadad, se till att den är helt torr innan du använder den.

Undvik att använda skor på mattan, eftersom det kan skada fibrerna. Följande tips kan hjälpa till att förlänga mattans livslängd.

 

Kontakta oss

Telefon

0708 – 75 08 79 

Adress

Vallviksvägen. 114

179 61 Stenhamra

SIsalmatta

Leverantörer